nah..ziarah2...kc tinggal lar website kat cne...

Followers

Trip..

Sweet Couple Slideshow: Fydah’s trip from Kampung Baginda (near Kota Klias, Sabah, Malaysia) to 2 cities Kedah and Tambunan (near Ranau) was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

Thursday

menurut korang

menurut korang bila kita dah tau seseorg tuh dah bpunya korang nak lg ker???
menurut korang if dy ngaku diri nya dah matang..dy dah matang ker??
menurut korang if dy kata dy single tp dalam msa yg sma dy bpunya..korang nak ker??
menurut korang if seseorang tuh gatal ngan bf kita..korang nak mrah ker???
menurut korang if minah ni dah tau bf nya dah ada gf n then dy tau dy tuh just scandle n then dy ngat dy tuh gf tsyg..ptt ker???


persoalan nya cne..
Mahu ker kmu skadar scandle wat dy???
Kalo sy..tak mau lar...
If boleh...Sy nak dy anggp sy ni lar ratu hatinya...
elelelele....
tak perasan pn...


Banyak2 menurut tuh,ada crta sket sal menurut yg terakhir...hahah...
Minah ni dlu nyer kata aq comel..
lar romantik nyer ngan c dia...
Tp tak lma pas tuh dy merampas kebahagiaan org len..
larrr.....yg nak ktwa nya...
msh mentah dah hati nak bwa anak orn enagage..malu kan...
hahahah...
I knoe who his family lar...


dy tak akn bnrkan son nya engage or married b4 lum dah keja...
perasan tul minah ni lar..
geli hati nak pkir...
hahaha...
Mesti minah ni kejap perasan bile sja lelaki nsom dkt ngan dy...


lar2..blik kpda tajuk...minah ni sbnrnya tau bf nya ada gf..
n dy tau dy tuh just scandle..
oleh krna xda lelaki yg nak kan dy mybe dy nak yg bf org..
maaf kpd yg terasa..
Mgaku diri nya d cari lelaki..
ntah2 dy yg gatal cri lelaki...
awesome....kihaaaa....

2 comments:

misz sheyla said...

banyak sangat menurut ni...hahahhahaha..pening....urut kepala pliz

PriNcesS SunShine said...

hahahah...menurut nya bnyk ker??
heheh..meh aq tlg urut hang pnyer kpla..hehe

Shout Here..

There was an error in this gadget

Daisypath Anniversary My Blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers