nah..ziarah2...kc tinggal lar website kat cne...

Followers

Trip..

Sweet Couple Slideshow: Fydah’s trip from Kampung Baginda (near Kota Klias, Sabah, Malaysia) to 2 cities Kedah and Tambunan (near Ranau) was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

Monday

facebook bakal d tutup???

Oittt..tak salah dgr ker???
On 15th march ni fb dah nak d ttp...
larr...sdey nya ngan brta ni...
buka apa...
Laman sosial utama suma org...
pas tuh kat cne jew bleh jmpa teman2 lama...
bkn g2...heheh...
nak lbh detail klik kat Sini...


Apa sebenarnya kebaikan fb??
apa sebenarnya keburukan fb??
tpuk dada jawab sendiri..hhehhe
Lar...tak pew ah d kc pnjang cket hayat fb ni...
Faramville sy pn lum siap2 g uma...
pas tuh fb dah nak kna ttp...
sdey nya...ayam2,kambing2,lembu2,kuda2 n babi2 lenyap bsama....
cian nyer...
hehehe....


"Palo Alto, CA-Mark Zuckerberg mengumumkan bahawa Facebook akan ditutup pada bulan Mac. Menguruskan laman web ni telah menjadi terlalu stres. 


katanya lagi...

Zuckerberg jugak cakap "Facebook telah didapati di luar kawalan," dan stres menguruskan  syarikat ini telah menghancurkan hidup dia dan dia fikir dia mesti tamatkan semua ni. "  
Zuckerberg menjelaskan bahawa mulai 15 Mac, pengguna tidak akan dapat lagi mengakses account Facebook.  
Jadi, jika anda ingin melihat gambar anda lagi, saya cadangkan anda ambil dari internet. lepas 15 mac ni korang nganga aje la kalo nak amek gambo lagi...dia jugak cakap ni keputusan yang sukar...
 "Saya tidak peduli tentang wang," kata Zuckerberg. "Saya hanya ingin kehidupan lama saya kembali."  

Corporation dapat menunjukkan bahawa pengguna memadam semua maklumat peribadi mereka dari laman web sebelum 15 Mac. Setelah tarikh itu, semua foto, nota, link, dan video akan secara  terpadam. 
p/s:so sesapa yg dah terpadam pic kat hp,lappy or pendrive cpt2 ah g copy korang pnyer pic yg ada kat fb tuh...pas ni mang twitter gempak...tak pown friendster up blek..heheheh...

No comments:

Shout Here..

There was an error in this gadget

Daisypath Anniversary My Blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers