nah..ziarah2...kc tinggal lar website kat cne...

Followers

Trip..

Sweet Couple Slideshow: Fydah’s trip from Kampung Baginda (near Kota Klias, Sabah, Malaysia) to 2 cities Kedah and Tambunan (near Ranau) was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

Monday

CONTEST BLOG PALING COMEL,CANTIK DAN KEMAS..

Jalan2 nampak pla contest ni..Confirm nak join jua...huhu..lg pn xda apa yg nak post mlm ni..
nak blog sy sntiasa update wat r entry sal ni..huhu...




syarat-syarat penyertaan ::
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangi Boutique  . like dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantikcomel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.



i'm DONE kesemua syarat-syarat d'atas tinggal nk taw menang or tak, pape pon wish me luck. .coz blogger yg ikt mpunyai blog yg unik n mantap...
aq tag genk blogger..huhu..mereka pn lyk join this contest...


1 comment:

SyedGraphiX said...

haaa..gudluckkk2.. hehe

Shout Here..

There was an error in this gadget

Daisypath Anniversary My Blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers