nah..ziarah2...kc tinggal lar website kat cne...

Followers

Trip..

Sweet Couple Slideshow: Fydah’s trip from Kampung Baginda (near Kota Klias, Sabah, Malaysia) to 2 cities Kedah and Tambunan (near Ranau) was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

Sunday

Ada Blogger Chat Room???

ewah2..semalam sy BW...pas tuh jumpa entri bru kat blog kepunyaan JEJAKA TERHANGAT...
1st dy wat jejaka terhangat room...
Tak nak sy embeded codenya kat dalam blog sy yg cute ni..hehehe.
JT jgn marah...
pas tuh dah tkr nem room mau lar sy mskkan code nya dlm blog sy..hehehe...






Rasa cm nak buang gak cBox kat blog ni..tp ksian pla dy..
tak pa lar...Hidup lar 'ko' lbh lma dlm blog sy..
hehehe....JT kata best view gna google chrome...mang btl ar...
coz sy pn use google chrome tu gak..heheh...


so,anda2 suma mai lar join cne...
kita meriahkan lagi Blogger Chat Room ni...
FariQ dah join sma dah..


GUNA BLOGGER CHAT??
1. setakat ni JT kata lum ada spam g...pa pn JT tanggung...

2. perlu sgt la ni BC cos leh chat dr blog sndri trus...smpai2 shout mix or cbox tuh dah d buang..

3. bleh tau jua jumlah bloger2 yg ngah on9...

4. Link url blog masih boleh dipromote kat situ..



5. follower pn btambah lar...ekeleh..tmbah2..


jom3...tak tau amcm Nah kunjung lak kat blog Cik Nurul..ciap dy bg tutorial..


entri malas..



No comments:

Shout Here..

There was an error in this gadget

Daisypath Anniversary My Blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers