nah..ziarah2...kc tinggal lar website kat cne...

Followers

Trip..

Sweet Couple Slideshow: Fydah’s trip from Kampung Baginda (near Kota Klias, Sabah, Malaysia) to 2 cities Kedah and Tambunan (near Ranau) was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

Sunday

C ComeL...hahah

Walaupun jauh dimata tapi dekat dihati..cewahhh
Sila muntah...haha

Ada siapa2 Kenal?..hehe
Jatuh cinta dengan siDia..Jan Geuk Suk (hensem dan comel gitu)

Ni semua gara-gara sy berjangkit tertengok cerita You're Beautiful dari Mawaddah..yaaaa n yeay!!
1st tgk cm wat de jer..skg dah gila...heheh
men kat chanel 708..best tau....
time skg ni msti dah dpn tV...but now sabtu kan...
xda men pn...monday-friday jew...

Sedikit biodata Jang Geuk Suk..
(buat researh2 ni memang sy suka)

-Anak Tunggal.
-Bakat dikesan semasa mak n ayah dia nak jual rumah oleh orang yg nak beli rumah tu. Masa tu baby lagi
-Lahir 4.8.1987 (tua 5 thn dr sy...huhu)
-Tinggi 182cm
-Jenis darah A
-Pelakon, model sejak dari kecil...harap2 lepas ni keluarkan album solo sebab suara dia memang sedap walaupun sy tak paham sepatah haram
.
.
.
.
dan yang paling penting

Tentu awek2 diluar sana berasa lega bila dapat tahu ini jawapan beliau bila soalan yang diajukan:

Do you have a girlfriend? How many relationships have you been in?
No, although I’d like to. I’ve loved two women in my life. One relationship lasted for about four years and a half, the other lasted about three years. I even dated when I was in high school. My type would be women like Jun In-hwa. I like benevolent and calm women.




Ni antara iklan yang comel2 gitu

ada banyak lagi..pergi cari sendiri kat youtube..haha

No comments:

Shout Here..

There was an error in this gadget

Daisypath Anniversary My Blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers