nah..ziarah2...kc tinggal lar website kat cne...

Followers

Trip..

Sweet Couple Slideshow: Fydah’s trip from Kampung Baginda (near Kota Klias, Sabah, Malaysia) to 2 cities Kedah and Tambunan (near Ranau) was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

Wednesday

Hurey.....Gembiranya....Vs sedih....

Belek punya belek....Smpai lar satu perhentian...
i Read..or u read..no 1 know im happy...
Lar...Apa yag sy merepek ni...

apa sbnrnya yang berlaku...???Saya happy..
napa happy yah??Coz i know dy wat sy...
Who??Of coz my dear Arafa..
Ececeh....Dear i love u...jgn ah ckp yg sy tak caya dear...
Cm nak nges jew dgr crta ckp cm tuh..
Watever lar pa org len nak kata...I love u n owes need u arafa...

Hari ni, semalam, kelmarin,n besok..
hari2 sy sangat d hiasi nagn bunga2 cinta...weeekkkkk....
countDown...Cool down....hahah..Tak lma g bleh ah jmpa...

oppz..Why En3 tjuk ni ada vs sEdih..
ni citer time kelas tadi..
tak sangka kwn2 sy begitu kejam,...
Actually tak ah jua kesah nak tkr2 Lecture ni...
Tp jangan ah pai nak sakitkan hati Lecture..Sampai nya hati korang..
kwn yg slam ni sy respect tul tak sngka cm tuh gaya dy...
Nak tgk muka ko pn dah cm tak sngup je...Lecture yg kmu g tkr tuh mang tak best sgt..

why??Napa kmu wat g2??Salah ka jua if  Lecture bg keja??dah mang tuh tgs drg...iskk...
Rasa geram..n arap ada gak masa nya sy mau tnya sndri napa dgr wat g2??
apa kO perasan coz Lecture ni Sering kali puji2 ko..
or mybe ko rasa dy suka ko..or mybe ko dah jth cinta ma dy..hu..apa la sy ni..hahah..
Dun wan mention ur name here...Tp if u read this..P ah minta maaf ma Lecture Yang ko dah skit kan hati tuh..
coz if dy doakan ko spya xda berkat tuk trma ilmu..HU..nescaya..Suma tuh tak mustahil akan tjadi...

apa yg truknya ngan Lecture tuh?? we all suma dalam kelas dah muak mau tgk ko...
Selfish!!!!Egois!!! N msti ko tak akan thn if suma org cuak ngan ko..huhu...
Watever lar...Ko dah wat org sakit hati ngan perangai ko...

panjang lebar nya...Fulstop....

p/s..Dear..love u....sal yg pahit2 ni xda kna mgna ngan dear k...miss u Arafa...

3 comments:

an_Nur said...

jahat mana pon.. lecturer tetap s0rang guru kan?? kena hormat.. huhu. hope kawan kamu sedar.. =)

an_Nur said...

jahat mana pon.. lecturer tetap s0rang guru kan?? kena hormat.. huhu. hope kawan kamu sedar.. =)

~Queen Of Heart~ said...

yupzz..
arap dy boleh sdr..

Shout Here..

There was an error in this gadget

Daisypath Anniversary My Blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers