nah..ziarah2...kc tinggal lar website kat cne...

Followers

Trip..

Sweet Couple Slideshow: Fydah’s trip from Kampung Baginda (near Kota Klias, Sabah, Malaysia) to 2 cities Kedah and Tambunan (near Ranau) was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

Monday

Contest : Hidup Saya Tak Sempurna Kalau Awk Tak Lengkapinyaa

BLog Walking Pa tuh jumpa Contest ni..n yg pastinya saya nak join...
Tgk tajuk jew rasa cm best...Tgk taJuk jew dah tau dah pasal apa..kan3...
B4 nak wat ayat sal pic saya ngan c dia..saya letakkan dulu syarat2 yg d beri oleh Tuan punya contest..Btl ker ayat ku ini..hahhah....
lantak lar...ok ni Banner nya...

ni pula syarat Tuan blog Bgi...Baca btl2 k...
  • Warganegara Malaysia !
  • Tidak kira apa jantina .
  • Mesti ada blog . No blog ? Awk disingkir !
  • Follow blog ni untuk mndapatkn info2 terkini 
  • Buat 1 entry/post untuk kontest nih . 
  • Dlam entry /post tersebut , FaNa nk , korg letak banner kontest ni (banner ? banner tu , gmba yg kat atas sekali tu .) 
  • Jngan lupa , tagkan blog FaNa ni kat entry tu .
  •  Dlam entry tu , letak jugak gmba korg + org tersayang ! . Korg boley edit pix tu mnjdi 1 okey ! 
  • Ceritakan knangan manis korg bersama org didalam gmbar tersebut . 
  • Selesai buat semua diatas , tag 3 org blogger atau lebih ! 
Trus Jak link kan contest tu kat Blog fana..Bawa n3 tu k..

Saat2 yg d tunggu2...Saya pertaruhkan pic sy wif my Him...huhu...


Abaikan background pic k..

Pic ni d amik masa mula2 knl dulu...Ettss...Uda couple pun...
Agak2 lar time bile yah...hahah...Ni time puasa...
jalan2 before bka puasa...(Fakrul take this pic)
Comel tak...huhu...
Cam biasa..stiap org yg couple ni mst ada kenangan manis n pahit nya kan...
now story sal yg manis jew lar yer..hehehhe...
Sy knl dy pun scra tak sngaja n tak d atur pun...huhu...
yg mengaturnya yg d Atas...
Alhamdulillah...Kita org dah bsama 1tahun 5bulan 2minggu 3hari...
amcm..agak lama gak kan...
Pkra best masa mula2 knl dlu tuh biasa ah...
dy bwa g uma then knl kan wif his family...
Malu gak ah..btw he family nice...Also sporting g2..i like...
Last year time puasa wat kueh raya wif Arafa mom...
mom dy best..Caring also loving...
Tak tau nak ckp cm na..tp mang nice...
Jap..cm lari tajuk cket kan..hahha...Lantak lar...
HIDUP SAYA TAK SEMPURNA KALAU AWAK TAK LENGKAPINYA...
Pnah gak dpt ayat sebijik cm ni dari arafa...
He Call me Baby..wehhh..so Romantic...
 Pahit?Mybe yg bleh d ckp kat cne coz kmi alami cinta jarak jauh..
tpksa menahan rindu...3bilan sekali dapat jmpa..tuh pn bgantung ngan kdaan...pa pn..
cinta kita owng tetap maintain...Love u darling....

Saya tag 3 Org tuk rakan bloger saya...

1 comment:

.::Nuruljannah::. said...

sorry dear.!
xbleh nak wat dis contest yg awk tag ni..xder org nk saye crite..hehe
btw..thnks tag me..

Shout Here..

There was an error in this gadget

Daisypath Anniversary My Blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers