nah..ziarah2...kc tinggal lar website kat cne...

Followers

Trip..

Sweet Couple Slideshow: Fydah’s trip from Kampung Baginda (near Kota Klias, Sabah, Malaysia) to 2 cities Kedah and Tambunan (near Ranau) was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

Friday

CONTEST BLOG SAYA KEMAS DAN GREEN..



NI SYARAT2 YG IKHA BAGI...
* Mesti wajib follow blog ikha , kalau korang cakap da follow tapi kalau ikha tgk dekat senarai follower ikha tk de nama korang , serta merta ikha buang nama korang..

* Ambil banner contest ini oke ?

* Tag 4 orang bloggers . Pastikan bloggers tu tahu yang korang tag dorg..

* Blog mestilah kemas..

* Oke , jika blog korang bertemakan warna biru , pink , purple , hijau atau apa2 warna tema , korang just buat nama contest tu jadi : Blog Saya Kemas Dan (Pinky , Hijau , Purple , atau tema blog korang lah..)Paham?? Paham?? Paham?? Kalau tak paham tanya kat shoutbox oke..

* Buat entry pasal contest ni..

* Mesti lahh tinggalkan link entry contest korang itu..WAAJIIBBB!!!!!!(kat shoutbox ataupun dekat komen oke??!)

* Ikha akan batalkan contest ini serta merta kalau peserta hanya ada kurang daripada 10 orang..Sebab itu ikha suruh korng tag orang..

* Tarikh tutup nya ialah pada 1.3.2011 . *kalau ada perubahan ikha akan beritahu..*..

Saya tag Pada mereka yg bkenan..
Green Apple
Yong Aina
Frazana Farzanto
Ayu Rashidah

Note Princess:Love Images

1 comment:

ayushida said...

saya di tag ? terima kasih.......sebab ingat kat akk ni ye, insya allah, nanti akak buat. ok...

Shout Here..

There was an error in this gadget

Daisypath Anniversary My Blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers