nah..ziarah2...kc tinggal lar website kat cne...

Followers

Trip..

Sweet Couple Slideshow: Fydah’s trip from Kampung Baginda (near Kota Klias, Sabah, Malaysia) to 2 cities Kedah and Tambunan (near Ranau) was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

Sunday

MOod apa??

Assalmualaikum....
Arini mud agak bek...Xda yg nak mkn kat uma tp tetba mud rajin dtng nak msk ala2 lauk time kenduri....wakaak...Dah tuh sy sorg jer yg mkn...parents biasa nya slalu balek lmbt..coz mc bnyk keja yg nak d uruskan...So sperti biasa masak sorg2 n mkn sorg2...ksiannya..huhu...

Bila mkn jer tbyang pula..ti sy dah kawen..cm ni ker jua sy wat ngan anak sy..huhu...adeh...kdng2 bfikir...nak kwen cpt ar..huhu...ti ada jua husband teman mkn..heheh...Perancangan nak kwen bila??hurm...Tgu dan lihat jer lar...

Jenguk2 blog sorg kaka td..Hurm..bca ah kisah dy ma bf...rasa ksian jua..sedih jer bila bca crta dy..coz ada sesetengah ayat dy pnah sy rasa...Hnya doa y mampu sy beri tuk dy..Org ni dah wat perancangan nak kwen dah pun..tp c lelaki wat perangai..If kak baca entri ni..nak d kasih tau..wat pengalaman n setahu sy..if c lelaki sah wat sikap cm tuh..Sah memang ada yg len dy temui..bkn mskd nak myebelahi c lelaki..tp ni ar yg sy tau..

Ada jua crta cm ni kak..Pnah sorg rakan sy...rakan tak rapat sgt..tp boleh lar..huhu..bf dy wat perangai cm tuh bkn krna dy tak syg..tp dy nak bg peluang ma sahabat dy tuk memikat rakan sy tuh,..Why??bf dy tuh tak nak khlngn sahabat bek..oleh sbb tuh dy relakan rakan sy tuh tuk d pikat oleh sahabat beknya...
Tp apa yg jadi..rakan sy tuh tetep nak kan bf nya...Hbungan yg dah bertahun sukar sgt nak terpisah kak...berbanding yg sehari or dua hari..huhu...Sbbnya knpa...kak pn msti tau kan..

Hu..pa pun..be happy kak..sabar lar selagi mampu bersabar..tp lbeh bek perjuangkanlah..selagi masih boleh d perjuangkan..jangan sesekali korban kan...
huhu...nda mau mention nama kak d cne...Tp if kak read this post..kak akn tau sndri..heheh..

nah..bukan setakat citer n blog kak tuh jer sy lepak td...sy lepak kat blog Henry Zackery..
ada post nak tgk hantu d yahoo...tuh yg nak msuk gak blog dy...walaupun dah tkena hatu yahoo tuh tp msaih tak serik..(sbnarnya masuk kat blog henry tak tgk hantunya pun..bca post ttg hantu tu jer)hehe...Cara2 nak tgk..try ah msk blog Henry...
P/s:yg lemah jantung or ada skit jantung tuh jgn ah nak pepandai nak g bukak..tekejut beruk kang sy tak tanggung..huhu...

Seram gak..tp better u g tgk sendiri lar yer...
klik SINI cara2 nak tgk hantu yahoo...

No comments:

Shout Here..

There was an error in this gadget

Daisypath Anniversary My Blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers